237 de noi locuri de muncă vor fi ocupate în județul Hunedoara după Bursa locurilor de muncă

bursa ajofAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara a organizat vineri, 7 aprilie 2017, Bursa generală a locurilor de muncă în județul Huneodara. Aceasta a fost găzduită în cadrul structurilor teritoriale ale AJOFM Hunedoara din Deva, Hunedoara, Petroșani, Orăștie, Hațeg, Brad, Călan, Simeria, Lupeni și Vulcan.

 

La finalul Bursei, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara raportează următoarele rezultate:

  • Au fost contactaţi un număr de 252 angajatori în vederea participării la bursă şi au participat efectiv un număr de 83 agenţi economici.
  • Oferta de locuri de muncă a numărat 483 de posturi, repartizate pe localităţi după cum urmează: Deva – 92 locuri ofertate; Huneodara – 132; Petroșani – 66; Lupeni – 12; Vulcan – 11; Simeria – 30; Orăştie – 61; Brad – 26; Călan – 13; Haţeg – 40;

Un număr de  690 de hunedoreni au particpat la bursă, ce mai mulți fiind înregistrați la Deva (98 de persoane) și Petroșani (95 de persoane), iar cei mai puțini la Lupeni (28 de persoane) și Simeria (29 de persoane).

 

Potrivit directorului executiv al AJOFM Hunedoara, Nicolae Fara, au fost selectate 237 persoane în vederea încadrării şi au fost încadrate în muncă 159 persoane, dintre care 6 persoane cu studii superioare, situaţia angajărilor prezentându-se astfel: la Deva – 21; la Hunedoara – 35; la Petroşani – 10; la Lupeni – 2; la Vulcan – 9; la Simeria – 5; la Orăștie – 28; la Brad  – 7; la Călan – 12; la Haţeg – 30.

”Agenţia va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre persoanele selectate au fost încadrate în muncă. Dorim să mulţumim tuturor participanţilor la bursă pentru înţelegere şi buna colaborare”, a precizat Nicolae fara, director executiv al AJOFM Hunedoara.