Conferința județeană extraordinară a PRM Hunedoara, la Petroșani

Home Politică Conferința județeană extraordinară a PRM Hunedoara, la Petroșani
Conferința județeană extraordinară a PRM Hunedoara, la Petroșani

prm hunedoaraReprezentanții organizațiilor PRM din județul Hunedoara s-au întâlnit sâmbătă, 29 aprilie 2017 la Petroșani, unde a avut loc Conferința județeană extraordinară a PRM Hunedoara.

Potrivit președintelui PRM Hunedoaa, Emanoel Andronache, în cadrul acestui eveniment politic au fost aleși delegații care vor paticipa la Congresul PRM din acest an. În același timp, Conferința a reconfirmat votul de încredere pentru Biroul Politic Județean al PRM Hunedoara, care a fost completat cu noii aleși ai partidului, după alegerile din iunie 2016.

Președintele organizației județene PRM Hunedoara, Emanoel Andronache a cerut la rândul său, un vot de încredere pentru poziția denută în partid, obținând unanimitatea sufragiilor din partea colegilor prezenți la Conferința județeană.

Din structua de conducere a PRM Hunedoara, alături de președintele Emanoel Andronache, mai fac parte: Mircea Mincea Nicolae –  prim-vicepreședinte, iar ca vicepreședinți din Valea Jiului au fost desemnați Năsălean Ionuț, Bereș Gheorghe și Florean Ion.

Președintele PRM Hunedoara apreciază că, prin votul celor 17 delegați (din care 8 sunt din Vaea Jiului) care vor reprezenta judetul Hunedoara  la Congresul PRM, aceast organizație politică își  propune să obțină una din funcțiile de vicepreședinte  al PRM la nivel național.