Invitație la terapie prin râs cu scriitorul Cornel Udrea

Home Cultură Invitație la terapie prin râs cu scriitorul Cornel Udrea
Invitație la terapie prin râs cu scriitorul Cornel Udrea

citimUn inedit experiment cultural se va produce marți, 2 mai 2017, de la ora 16,00 la de pe acum cunoscuta cafenea a artelor din Petroșani AZTEK CAFFE (situată în centrul Petroșaniului, lângă Școala ”IG Duca” – sediul vechi) în organizarea Asociației Casa Pro Urbis, a Consiliului Consultativ al Tinerilor din municipiul Petroșani și Primăriei municipiului Petroșani.

Organizatorii vă invită, pur și simplu, la o porție de… râs. ”Râzi, deci exiști. iar pentru noi exiști cu adevărat facă vii marți, de la ora 16,00 la Aztek caffe, să rândem împreună. Garantăm că te vei prăpădi de râs”, spun organizatorii în afișul de promovare a evenimentului.

Garanția succesului este dată de prezența la acest inedit experiment cultural și terapeutic a scriitorului Cornel Udrea, fin umorist care, după cum ne asigură organizatorii, e capabil să scoată râsul din oameni până la ultima picătură.

În plus, gazdele dau asigurări că acest eveniment este doar primul dintr-un lung șir de proiecte culturale pe care tinerii din Petroșani, în parterneriat cu autoritățile publice locale și societatea civilă din Valea Jiului, sunt pregătiți să le ofere publicului amator de socializare culturală.

citim