Angajații Apa Serv și Apa Prod au ”descins” la Casa Poporului

Home Economie Angajații Apa Serv și Apa Prod au ”descins” la Casa Poporului
Angajații Apa Serv și Apa Prod au ”descins” la Casa Poporului

asvj la parlament1O numeroasă delegație formată din conducători și specialiști ai celor doi mari operatori ai serviciilor de alimentare cu apă și canalizare din județul Hunedoara, Apa Serv Valea Jiului și Apa Prod SA Hunedoara-Deva, se află în aceste zile la București, unde participă la ediția din acest an a celui mai important târg național de materiale, echipamente și accesorii tehnice pentru insalațiile de apă și canalizare, ”Expo Apa 2017”.

Dincolo de întâlnirile cu reprezentanți ai producătorilor naționali și internaționali în domeniu și discuțiile de ordin tehnic și financiar, cei peste 50 de membri ai celor două delegații participante au avut parte astăzi și de o surpriză. Aceștia au fost invitați de către deputatul Laurențiu Nistor – președintele PSD Hunedoara, să-i facă o scurtă vizită la Camera Deputaților.

”Încă dinainte de a ajunge la București, am convenit cu președintele PSD Hunedoara, domnul deputat Laurențiu Nistor, să facem o vizită și la Parlament. Firesc, am onorat invitația primită și am ”descins”, cu toată delegația formată din circa 50 de oameni, la ”Casa Poporului”. Aici am avut surpriza de a fi primiți nu doar de domnul deputat Laurențiu Nistor, ci și de deputații Natalia Indotero și Sorin Marica. Mai mult, am fost oaspeți ai Comisiei pentru Politici Economice, Reformă și Privatizare din Camera Deputaților și, împreună cu cei trei parlamentari hunedoreni, am făcut și un tur al Palatului Parlamentului”, ne-a dezvăluit Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

asvj la parlament4

Acesta apreciază că vizita la Parlament a fost una pe cât de surprinzătoare, pe atât de onorantă. ”Suntem onorați de această frumoasă surpriză și, în numele colegilor mei de la Apa Serv și de la Apa Prod, le mulțumesc celor trei parlamentari ai noștri pentru atenția pe care ne-au acordat-o și pentru că ne-au fost gazde bune”, spune Costel Avram.

asvjla parlament2