Bucurie în Mișcare, un eveniment cu sute de premii și multă voie bună la Petroșani

Home Educație Bucurie în Mișcare, un eveniment cu sute de premii și multă voie bună la Petroșani
Bucurie în Mișcare, un eveniment cu sute de premii și multă voie bună la Petroșani

Primul sfârșit de săptămână cu activități marca Bucurie în Mișcare a fost plin de jocuri, distracție, copii fericiți și multe premii la Craiova, Târgu Jiu, Arad și Petroșani.

În ciuda vremii capricioase, mii de copii, tineri și părinți au participat la Petroșani, la cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România, Bucurie în Mișcare.

În Parcul Carol Schreter din localitate, cei mici au jucat fotbal, badminton, basket și volei pe suprafețele pregătite pentru aceste activități. Printre activitățile preferate de cei mici, dar și de părinți au fost: tir cu arcul, fotbal target, ski pe asfalt și slow biking.

Participanții și câștigătorii la Cros-ul Bucurie în Mișcare, Cupa copiilor la mini-fotbal, Jocurile copilăriei, dar și la diversele întreceri sportive au primit zeci de diplome și premii.

 ”Bucurie în Mișcare este dovada că dorința de joacă în aer liber a copiilor, dar și a adulților este mai importantă decât condițiile meteo. Chiar dacă în unele intervale orare a plouat sau a bătut vântul, oamenii și-au luat haine groase, chiar și umbrele și au venit alături de noi, plini de tonus și bună dispoziție. Mă bucură foarte tare să constat că Bucurie în Mișcare scoate lumea afară din case și aduce zâmbete pe fețele copiilor”, spune Paula Șipoș, coordonator național Bucurie în Mișcare România.

Pegas a asigurat bicicletele pentru probele de slow biking și suprafețele de joc, iar instructorii de la Asociatia Club Fujin, Kangoo Club Lupeni si DEVAstation Longboard Crew au făcut antrenamente și ateliere cu participanții de toate vârstele.

Organizatorii au împărțit sute de diplome și surprize și au oferit brățări cu mesajul #iubescmiscarea, tuturor celor care au contribuit la provocarea 1 Milion de secunde de mișcare. 

 

La realizarea țintei finale de ”1 Milion de secunde de mișcare” pot contibui toți cei care iubesc mișcarea și viața sănătoasă. Provocarea este în desfășurare. Până la mijlocul lunii iunie orice persoană care dorește se implice poate să încarce un clip care implică mișcare, pe pagina www.bucurieinmiscare.ro!