Protestul de la Finanțe discutat în Comisia Județeană de Dialog Social

Home Administrație Protestul de la Finanțe discutat în Comisia Județeană de Dialog Social
Protestul de la Finanțe discutat în Comisia Județeană de Dialog Social

Comisia de dialog social  constituită la nivelul județului Hunedoara fost astăzi convocată de Instituția Prefectului județului Hunedoara, ca urmare a potestului spontan declanșat de angajații de la finanțele hunedorene.

Prefectului județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely a dispus reunirea de rutgență a Comisiei de Dialog Social, după ce, î curusl zilei de ieri și, parțial, și astăzi, angajații de la finanțele hunedorenede au declamnșat un protest spontan, alăturându-se colegilor din întreaga țară. Salariații au protestat spontan pentru a doua zi consecutiv nemulțumiți de prevederile legii salarizării unitare care, potrivit informațiilor prezentate de liderii de sindicat, ar putea să le afecteze veniturile în mod negativ.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții Sindicatului Finanțelor Publice Hunedoara, dar și conducerea locală a ANAF și-au făcut cunoscute revendicările. Sindicaliștii vor transmite un memorandum Prefecturii Hunedoara, pentru a fi înaintat Guvernului.

La eveniment a participat și președintele Consiliului județean Hunedora, Mircea Bobora, invitat de către prefectul Fabius Tiberiu Kiszely.