Ministrul Rovana Plumb și liderii județeni ai PSD, susținători de marcă ai lui Lucian Resmeriță

Home Economie Ministrul Rovana Plumb și liderii județeni ai PSD, susținători de marcă ai lui Lucian Resmeriță
Ministrul Rovana Plumb și liderii județeni ai PSD, susținători de marcă ai lui Lucian Resmeriță

Candidatul PSD Lupeni pentru funcția de primar, Lucian Resmeriță i-a avut, vineri după amiază alături pe câțiva dintre cei mai importanți lideri PSD din județul Hunedoara, dar și pe actualul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, veniți la Lupeni pentru a-l susține în activitățile de promovare politică, dar și pentru a-i asigura pe cetățenii din municipiul Lupeni că au în candidatul propus de PSD cea mai bună soluție pentru fotoliul de primar.

Astfel, alături de ministrul Rovana Plumb, au fost prezenți la Lupeni, deputaţii Natalia Intotero şi  Laurenţiu Nistor (președintele Organizației județene a PSD Huneodara), preşedintele Consiliului Judeţean Mircea Bobora, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Daniel Andronache, primarii Nicu Dunca, Vasilică Jurca, Dănuţ Buhăescu, viceprimarul Florin Nicolae şi Cristian Merişanu, consilieri locali şi judeţeni ș.a. Întâlnirea avut loc la sediul PSD Lupeni care s-a dovedit a fi neîncăpător pentru stele de oameni care au dorit să participe la această întâlnire politică.

Președintele organizaței PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță le-a reamintit tuturor că de numele Rovanei Plumb se leagă decizia modificării Legii pensiilor, prin care s-au recunoscut grupele de muncă I şi II, decizie luată la Ministerul Muncii în perioada în care Rovana Plumb asigura conducerea acestui minister. ”Dacă doamna nu era ministru al Muncii, nu aveam nici grupele recalculate, nici stagiu de cotizare de 20 de ani, nu aveam nimic. Doamnă ministru, în numele întregilor comunităţi din Valea Jiului, vă mulţumim. Să dea Dumnezeu să faceţi în aşa fel încât să faceţi lucruri bune şi să ne ajutaţi şi în continuare, pentru că avem nevoie de fonduri europene pentru dezvoltarea şi modernizarea comunităţilor”, a spus Cristian Resmeriță.

Rovana Plumb a apreciat că prezența sa la Lupeni, pentru a șasea oară în Valea Jiului, este un gest de respect față de locuitorii din această regiune și, mai ales, din municipiul Lupeni, care au demnstrat la toate alegerile că sunt alături de PSDnși că au încredere deplină în oamenii acestui partid. ”Aveți tot respectul meu pentru tot ceea ce înseamnă suflet de om, de aici din Valea Jiului şi în special aici, în Lupeni. întotdeauna, în PSD au fost şi sunt oameni competenţi, oameni care au un crez, oameni care îşi iubesc ţara. De aceea, am venit aici, în primul rând să vă salut şi să vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi şi în al doilea rând, în mod special să-l susţin pe Lucian Resmeriţă. Eu cred că el este cel care va continua toate proiectele bune pentru municipiul Lupeni, va continua proiectele care deja sunt depuse pe fonduri europene de către Cristian Resmeriţă. Așa cum îl cunosc, Lucian Resmeriţă are toate abilităţile, toată competenţa şi toată dragostea pentru dumneavoastră, pentru locuitorii municipiului Lupeni şi sunt convinsă că aşa cum au demonstrat-o sondajele, pe 11 iunie, va fi primarul municipiului Lupeni. Noi, cei de la PSD vom face tot ceea ce ţine de noi, cu maximă responsabilitate şi seriozitate să construim, să dezvoltăm municipiul Lupeni și tot ceea ce înseamnă comunităţi din Valea Jiului, din judeţul Hunedoara şi din toată ţara. Pentru că gândul nostru şi prin tot ceea ce facem se îndreaptă în primul rând către oameni.

Ministrul Rovana Plumb, unul dintre cei mai importanți lideri ai PSD, este ferm convinsă că Lucian Resmeriță are o soluție pentru fiecare dintre problemele cetățenilor din municipiul Lupeni.  ”Vă rog să le spuneţi tuturor cetăţenilor din municipiul Lupeni că Lucian Resmeriţă va avea un răspuns pentru toată lumea. Fiecare problemă va avea şi rezolvare. Mesajul meu către cei din municipiul Lupeni, este să fie alături de  candidatul nostru şi de omul pe care îl cunosc şi pe care îl sprijin şi care are un program pentru dezvoltarea municipiului Lupeni, program clar pentru ceea ce înseamnă viaţa oamenilor de aici, din Lupeni, ajutat de toată echipa de primari, de consilieri. Să aibă încredere că PSD este un partid serios, care are un proiect pentru această ţară, un proiect prin care toţi îndrăznim să credem în Lupeni, îndrăznim să credem în România!”, a mai spus Rovana Plumb.

La rândul său, Lucian Resmeriță, candidatul de primar al municipiului Lupeni a reamintit că Rovana Plumb se află în aceste zile în Valea Jiului nu doar în calitate politică. ”Vă mulțumim pentru toate deciziile pe care le-ați luat deja pentru susținerea oamenilor din Valea Jiului. Vorbesc aici despre cele privind corectarea unor prevederi ale Legii Pensiilor care au făcut dreptate pensionarilor din minerit și vorbesc aci despre investițiile a căror finanțare ați semnat-o astăzi, investiții de 90 de milioane de euro în rețelele de apă și canalizare, bani din care o bună parte vor ajunge și în municipiu Lupeni, pentru creșeterea calității vieții locuitorilor. Sunt convins că vor urma și alte decizii similare în guvenarea PSD și alte resurse financiare imprtante pentru modernizarea municipiului Lupeni și pentru oamenii de aici vor mai veni ș în perioada următoare”, a spus Lucian Resmeriță.

Vizita ministrului Rovana Plumb la Lupeni și a liderilor social-democrați care i s-au alăturat s-a încheiat prin tradiționala deplasare prin oraș și dialogul deschis cu cetățenii din municipiul Lupeni.