Lucian Resmeriță și-a depus oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului Lupeni

Home Politică Lucian Resmeriță și-a depus oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului Lupeni
Lucian Resmeriță și-a depus oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului Lupeni
În cursul dimineții de sâmbătă, 20 mai 2017, potrivit revederilor legale, candidatul PSD  pentru Primăria Municipiului Lupeni, LUCIAN RESMERIȚĂ și-a depus dosarul de candidat pentru funcția de primar al Primăriei municipiului Lupeni la alegerile locale parțiale ce vor avea loc pe 11 iunie anul acesta.
În demersul său, Lucian Resmeriță a fost însoțit de o numeroasă delegație a Organizației PSD Lupeni condusă de președintele acesteia, senatorul Cristian Resmeriță. 
”Mi-am depus dosarul de candidat pentru funcția de primar la Primăria Municipiului Lupeni, cu toate elementele prevăzute de lege în acest sens. Dosarul meu a fost acceptat de comisia din cadrul Biroului Electoral Locale constituit în Circumscripția electorală din municipiul Lupeni. Sunt convins că mă voi bucura de votul cetățenilor și vreau să-i asigur pe toți loruitorii din comunitatea noastră că, în calitate de primar, îmi doresc să continui proiectele de dezvoltare a Lupeniului începute de Cristian Resmeriță, așa cum îmi doresc să implementez și alte noi proiecte, astfel încât municipiul Lupeni să devină cea mai frumoasă localitate a Văii Jiului. Vrem să atragem investitori noi, să-i sprijinim pe cei care deja activează și să să facem în așa fel încăt cetățenii și tinerii Lupeniului să nu mai fie nevoiți plece din țară, iar cei plecați să se întoarcă acasă”, a declarat, cu acest prilej, Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru cea mai înaltă funcție din Primăria municipiului Lupeni.