Ludovic Orban și alți lideri ai PNL, în vizită politică la Lupeni

Home Politică Ludovic Orban și alți lideri ai PNL, în vizită politică la Lupeni
Ludovic Orban și alți lideri ai PNL, în vizită politică la Lupeni

Organizația locală a PNL Lupeni a primit astăzi vizita unor importanți lideri politici din Valea Jiului și din județul Hunedoara, dar și câțiva reprezentanți de marcă ai liberalilor din România, în frunte cu deputatul Ludovic Orban, unul dintre candidații înscriși în cursa pentru câștigarea președinției PNL.

Alături de Ludovic Orban, în echipa liberalilor veniți la Lupeni pentru a-și exprima susținerea față de candidatul pe care liberalii îl propun drept candidat în cursa electorală pentru Primăria locală, au fost prezenți deputații Nini Săpunaru și Lucian Heiuș (președintele Organizației județene a PNL Hunedoara), primarul municipiului Petroșani – Tiberiu Iacob Ridzi, fostul primar al orașului Petrila – Ilie Păducel, împreună cu alți lideri ai PNL din Valea Jiului.

”Astăzi am primit vizita domnului Ludovic Orban și ne-am bucurat de câteva ore împreună cu ospitalierii locuitori ai Lupeniului ! Mulțumim ! Sunt onorat să fiu suținut de atât de mulți oameni care au venit astăzi în Lupeni să fie alături de mine ! Mulțumiri domnilor Ludovic Orban, Nini Săpunaru, Lucian Heiuș, Tiberiu Iacob Ridzi, Dan Marinescu și echipei din Vulcan, Ilie Păducel, Constantin Ramașcanu și echipei din Petrila !”, a declarat Cristian Roșu, președintele PNL Lupeni.