Ziua Eroilor la Vulcan

Home Administrație Ziua Eroilor la Vulcan
Ziua Eroilor la Vulcan

Autoritățile publice locale din municipiul Vulcan organizează joi, 25 Mai 2017 o serie de ceremonii dedicate marcării Zilei Eroilor Neamului, zi care potrivit tradiției este sărbătorită cu prilejul sărbătorii religioase a Înălțării Domnului.

Potrivit primarului municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, aceste ceremonii vor avea loc atât la Cimitirul Eroilor din Coroești (lângă Biserica Parohiei Corești), cât și la Osuarul din Paroșeni. Ceremonialul va avea loc începând cu ora 12,00 – la Cimitirul eroilor din Vulcan, respectiv de la ora 13,30 la osuarul de la Paroșeni.

”Invit alături de noi toți cetățenii Vulcanului, să aducem omagiul nostru eroilor care și-au dat viața pe câmpurile de luptă din cele două mari Rzboaie Mondiale ale secolului trecut. La eveniment vor participa, ca de fiecare dată, ofițerii în rezervă și retragere, Fanfara Municipiului Vulcan, reprezentanții instituțiilor locale, ai societății civile, elevi, credincioșii bisericii din Coroiești”, spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.