Noi demersuri ale primarului Jurca pentru construirea unui bazin de înot la Petrila

Home Administrație Noi demersuri ale primarului Jurca pentru construirea unui bazin de înot la Petrila
Noi demersuri ale primarului Jurca pentru construirea unui bazin de înot la Petrila

Primarul orașului Petrila, Vasile Jurca s-a aflat astăzi, din nou, la București unde a avut o serie de întâlniri la sediul mai multor ministere, în vederea susținerii unor proiecte de dezvoltare locală care necesită finanțare de la bugetul de stat.

Un astfel de proiect este și cel asumat de primarul Vasile Jurca și echipa PSD Petrila în campania electorală, privind construcția unui bazin didactic de înot, după modelul celui care există și la Petroșani. În acest sens, primarul Vasile Jurca spune că a avut întrevederi la Compania Națională de Investiții, în sarcina căreia intră acest tip de investiții.

”Am făcut astăzi un nou drum la București, la sediul Companiei Naționale de Investiții. Deplasarea mea are ca scop continuarea demersurilor pentru obținerea finanțării necesare construirii unui bazin de înot în orașul Petrila. Am promis acest lucru în campania electorală și voi face în așa fel încât să-mi pot respecta și această promisiune.
Știu cât e de important acest obiectiv, în primul rând pentru copiii noștri, pentru crearea cadrului necesar unei dezvoltări armonioase a acestora. Am vorbit și astăzi, la Compania Națională de Investiții, despre acest obiectiv și voi continua demersurile necesare până când numele orașului Petrila va fi înscris pe harta orașelor în care statul va finanța construirea unui bazin de înot”, a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.