Liviu Marian Pop: ”Susțin candidatul PSD, Ioan Vlad, la Primăria comunei Sălașu de Sus !”

Home Politică Liviu Marian Pop: ”Susțin candidatul PSD, Ioan Vlad, la Primăria comunei Sălașu de Sus !”
Liviu Marian Pop: ”Susțin candidatul PSD, Ioan Vlad, la Primăria comunei Sălașu de Sus !”

Fostul ministru social-democrat Liviu Marian Pop, în prezent senator al PSD, a fost prezent astăzi în județul Hunedoara, pentru a participa la acțiunile de camapnie electorală în localtățile în care vor avea loc alegeri parțiale pe data de 11 iunie.

În cursul dimineții, acesta a avut o întâlnire la Sălașu de Sus, cu echipa social-democrată a candidatului Ioan Vlad, propus de PSD pentru funcția de primar.

”Alături de președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, colegul meu, deputatul  Sorin Marica și candidatul PSD, Ioan Vlad, am vizitat noul Centru Civic al localității și construcția noului sediu al Primăriei comunei Sălașu de Sus, câteva din proiectele deja finalizate pe mandatul fostului primar PSD din această frumoasă comună hunedoreană. După ce am văzut cum a e evoluat această comună, în care oamenii au avut și au încredere în PSD, nu am nici un dubiu: Susțin candidatul PSD, Ioan Vlad, la Primăria comunei Sălașu de Sus !”, a declarat seneatorul Liviu Marian Pop. 

Material electoral realizat de Exclusiv Media Group la comanda Organziației județene PSD Hunedoara, Cod AEP mandatar 21170004