Pianul, temă de concurs ”Modus Vivendi”, la Palatul Magna Curia din Deva

Home Cultură Pianul, temă de concurs ”Modus Vivendi”, la Palatul Magna Curia din Deva
Pianul, temă de concurs ”Modus Vivendi”, la Palatul Magna Curia din Deva

În perioada 1 – 4 iunie 2017, la Deva, are loc Concursul Internațional Piano „Modus Vivendi”, eveniment cultural organizat de membrii ONG-ului Piano „Modus Vivendi” în parteneriat cu Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva, Liceul de Arte „Sigismund Toduță” și Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, concus aflat la cea de-a II-a ediție.

La această ediție s-au înscris 60 de elevi veniți de la școli și licee din Alba-Iulia, Câmpina, Cluj-Napoca, Deva, Lugoj, Oradea, Satu-Mare, Szeged și Timișoara.

Festivitatea de deschidere a concursului a avut loc la Muzeul Civilizației Dacice și Romane în Sala Șemineului de la palatul Magna Curia.

”Apreciem implicarea doamnei profesor Doina Ona și a domnului profesor Cristian Dumitriu, inițiatorii și principalii organizatori ai concursului. Mult succes participanților! Gala Laureaților și Premierea va avea loc în data de 4 iunie 2017, ora 18,00 la Muzeul Civilizației Dacice și Romane în Sala Șemineului”, a declarat prof.dr. Maria Ștefănie, inspector școlar general al județului Hunedoara.