IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / Paroș și Peștera, în atenția PSD

Home Politică IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / Paroș și Peștera, în atenția PSD
IOAN VLAD – Jurnal de campanie la Sălașu de Sus / Paroș și Peștera, în atenția PSD

Echipa de promovare a candidatului PSD pentru alegerea viitorului primar al comunei Sălașu de Sus a ajuns sâmbătă și în satele Paroș și Peștera.

În fruntea echipei de campanie s-au aflat și de această dată candidatul social-democrat Ioan Vlad și deputatul Sorin Marica, fostul primar al comunei. Cetățenii din satele Peștera și Paroș le-au făcut o bună primire celor din PSD, exprimându-și convingerea că cea mai bună soluție pentru viitorul politic și administrativ al comunei Sălașu de Sus este, în mod evident, continuitatea. În acest sens, oamenii și-a exprimat susținerea pentru candidatul propus de PSD, actualul viceprimar al comunei, Ioan Vlad.

La rândul său, Ioan Vlad le-a spus gospodarilor din satele Peștera și Paroș că a luat act de toate problemele semnalate de aceștia și le-a dat asigurări că acestea își vor găsi rezolvarea în cel mai scurt timp. ”Atunci când vrei cu adevărat să-i ajuți pe oamenii din comunitatea din care faci parte, nu există problemă la care să nu-i poți găsi, ma devreme sau mai târziu, rezolvare. Cu această convingere am intrat și eu în această cmpanie electorală și tot cu această convingere am de gând să duc zi de zi munca de primar al comunei Slașu de Sus. În plus, am alături de mine, pentru soluționarea cererilor primite de la cetățeni, sprijinul celui mai puternic partid din România, PSD”, a declarat Ioan Vlad, candidatul PSD pentru funcția de primar a comunei Sălașu de Sus.

Material electoral realizat de Exclusiv Media Group la comanda Organziației județene PSD Hunedoara, Cod AEP mandatar 21170004