Încep înscrierile pentru competițiile sportive din cadrul ”Nedeii Vulcănene”

Home Stiri la zi Încep înscrierile pentru competițiile sportive din cadrul ”Nedeii Vulcănene”

Finalul acestei luni va prilejui o nouă ediție a tradiționalului eveniment cultural-sportiv al municipalității din Vulcan: ”Nedeia Vulcăneană”.

În cadrul programului acesteia, activitățile sportive ocupă un loc aparte, iar o parte din competițiile care se organizează sub genericul ”Nedeii vulcănene” sunt pe punctul de a lua startul în zilele următoare.

Astfel, Consiliul local și Primăria municipiului Vulcan informează că meciurile din cadrul apreciatei competiții ”Cupa Nedeii Vulcănene” la fotbal, competiție destinată echipelor de amatori, vor începe în data de 14 iunie. În ascest scop, iubitorii jocului cu balonul rotund din municipiul Vulcan se pot înscrie în vederea participării la această competiție începând de joi, 8 iunie 2017, la sediul Primăriei sau la CSM Mihai Viteazu Vulcan.

Organizatorii precizează că, fiind vorba despre o competiție de mase, în alcătuirea echipelor nu vor fi acceptați mai mult de 3 jucători legitimați la o echipă de fotbal înscrisă în competițiile destinate profesioniștilor .

Tragerea la sorți pe echipe a grupelor de desfășurare a meciurilor de fotbal va avea loc în data de 12 iunie 2017, ora 10,00 la sediul Primăriei municipiului Vulcan. Meciurile vor avea loc pe stadionul Central din municipiul Vulcan, în perioada 14-24 iunie 2017. Potrivit primarului municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, premierea echipelor câștigătoare va avea loc în data de 24 iunie, duă încheierea partidelor din finala mică, respectiv finala mare a competiției. ”Avem pregătite premii în bani, cupe, diplome și medalii pentru echipele care se vor clasa pe locurile 1, 2, 3 și 4 dar se vor bucura de atenția cuvenită toți cei care vor evolua în cadrul acestei competiții tradiționale și de interes pentru foarte mulți cetățeni din orașul nostru”, spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.