Încep lucrările de modernizare de pe strada Traian din Vulcan

Home Administrație Încep lucrările de modernizare de pe strada Traian din Vulcan
Încep lucrările de modernizare de pe strada Traian din Vulcan

Autoritățile locale din municipiul Vulcan informează că a fost dat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale de pe strada Traian din localitate.

În vederea derulării în bune condiții a lucrărilor, începând din data de 13 iunie 2017, ora 8,00 traficul rutier pentru autovehiculele de transport de persoane de pe strada Traian este deviat de la sensul giratoriu Piața Agroalimentară până la sensul giratoriu – zona Unic.

Astfel circulația microbuselor de 3,5 tone se va face pe Bulevardul Mihai Viteazul, fără staționare între cele două stații : Piața Agroalimentară – magazin PROFI, iar peste acest tonaj, circulația se efectuează pe str. Nicolae Titulescu.

”Anul trecut, înainte de alegeri, încercam să prezentam proiectul la care lucram încă de atunci: „Reabilitare Cartier Traian”. Atunci opoziția cârcotașă spunea ca mințim oamenii. Vă anunț că începând de mâine încep lucrările la primul proiect, reabilitare de la giratoriu zona piață până la giratoriu zona bl. A6, cuprinzând și scările printre A1-A2 și A4-A5. Urmează alte două proiecte care vor cuprinde zona de la sala de sport până în zona benzinariei”, spune Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan.