Și la Petrila a sunat vineri ultimul clopoțel al acestui an școlar

Home Administrație Și la Petrila a sunat vineri ultimul clopoțel al acestui an școlar
Și la Petrila a sunat vineri ultimul clopoțel al acestui an școlar

Vineri, 16 iunie 2017, a fost ultima zi în care elevii au mers la şcoală în anul şcolar 2016-2017. Aşadar a început deja vacanţa de vară, programată să înceapă pe 17 iunie iar elevii se vor reîntoarce la şcoală pe 11 septembrie, data la care începe anul şcolar 2017-2018.

Elevii și preșcolarii primesc cu cea mai mare bucurie binemeritata vacanță de vară, cea mai lungă din cuprinsul anului școlar, aliniindu-se astfel elevilor din clasa a VIII-a și învățământului pre-universitar, care au început deja vacanța puțin mai devreme.

Toate școlile din Petrila au organizat, cu prilejul ultimului clopoțel al anului școlar 2016-2017, festivități în care au fost felicitați și premiați elevii cu rezultate deosebite la învățătură, aceștia nefiind puțini la număr, dascălii fiind mândri de performanțele învățăceilor, recunoașterea meritelor lor fiind oglindită tocmai prin aceste rezultate.

Așadar, emoții deosebite au avut de împărțit, în egală măsură, educatori, dascăli, elevi, părinți dar și edilii orașului Petrila, prezenți la toate festivitățile din orașul Petrila.

„Astăzi, am participat la festivitățile de premiere organizate de școli cu ocazia încheierii anului școlar. Foarte mulți elevi din orașul nostru s-au remarcat prin rezultate deosebite obținute la învățătură, concursuri sau olimpiade școlare. Îi felicit, încă o dată, pentru toate rezultatele din acest an școlar, atât pe ei cât și pe profesorii care i-au îndrumat și, în egală măsură pe părinți, care contribuie, de asemenea, la instruirea și educarea copiilor! Vacanță plăcută tuturor!”, a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

 „Astăzi, împreună cu primarul Vasile Jurca, am participat la festivitățile de premiere a elevilor cu performanțe deosebite și de închidere a anului școlar. Felicit profesorii care și-au dedicat timpul pentru educația oferită elevilor și pe elevi pentru efortul depus de a învăța. Doresc succes pe mai departe tuturor elevilor cât și profesorilor. Vacanță plăcută!”, a spus, la rândul său, Dorin Curtean, viceprimarul orașului Petrila.

Foto:  Vasile Laurențiu Sorin