Duminică e concert jazz, blues & rock la cetatea Orăștiei

Home Cultură Duminică e concert jazz, blues & rock la cetatea Orăștiei
Duminică e concert jazz, blues & rock la cetatea Orăștiei

Duminică, 25 iunie, de la ora 19:00, Casa de cultură Orăștie vă invită la un concert inedit – Născut în România! marca Mike Godoroja & Blue Spirit. Spectacolul va avea loc în incinta cetății medievale din Orăștie, unde vor fi montate 160 de scaune. Intrarea este gratuită.

Spectacolul Născut în România face parte din turneul național 2017 cu același nume. După 20 de ani de sute de show-uri în toată țara și prezențe notabile peste hotare, Mike Godoroja vă invită să fiți spectatorii unui concept multimedia cu muzică originală.

Un show complet, cu momente teatrale și multimedia, unic în România. Fiți pregătiți să faceți cunoștință cu: 48 de instrumente rare în România și în Europa,12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, 5 orgi, un set de 30 de unități de percuție, 15.000 W de lumini inteligente și 60 de module de ecran LED full HD.

Toate acestea reprezintă munca susținută a artiștilor trupei. Ei au construit cu dăruire, un spectacol excepțional cu și despre români. Componența trupei este: Mike Godoroja – voce și inspirație, Tibi Duțu – bassist, Vali Vătuiu – percuționist, Călin Grigoriu – chitarist, Dorian Pîrvu – pianist și Alin Păun – chitarist.

Născut în România este producția prin care Mike Godoroja & Blue Spirit vor spune povestea fiecăruia dintre noi. Vor aduce un suflu nou. O schimbare spectaculară în care blues-ul, rock-ul, folk-ul, country-ul și tradiționalele motive românești fuzionează cu elemente teatrale și de artă vizuală!

„A fi născut în România nu este o rușine sau o mândrie mai mare decât a fi american, neamț sau coreean… Aici sunt părinții și copiii mei, sunt îngropați bunicii și mătușile mele, sunt prietenii mei de suflet, sunt anii superbi de facultate. Aici e spiritul lui Johnny Răducanu și al lui Florian Pittiș, aici este publicul pe care îl iubesc și îl cinstesc… și asta nu e puțin lucru…înseamnă TOTUL!“ – spune liderul trupei, Mike Godoroja.