”Pensionarii” au câștigat Cupa Nedeii Vulcănene la fotbal

Home Stiri la zi ”Pensionarii” au câștigat Cupa Nedeii Vulcănene la fotbal
”Pensionarii” au câștigat Cupa Nedeii Vulcănene la fotbal

Se vede treaba că,în Vulcanul activ, pensionarii se ridică la înălțimea așteptărilor. O confirmă și faptul că echipa de fotbal a pensionarilor vulcăneni a reușit să câștige ediția din acest an a tradiționalei competiții sportive ”Cupa Nedeii Vulcănene” la fotbal.

Iar pentru ca lucrurile să fie și mai clare, precizăm că, în finala mare a competiției, care a avut loc sâmbătă, 24 iunie 1017, ”Pensionarii” au învins chiar echipa ”Tineretul”

În finala mică, ecipa ”Viitorul” din Sohodol-Paroșeni și-a câștigat cel de-al treilea loc pe podium, învingând echipa ”La Țugu”, prin forfait. Desigur, Cel mai ușor a fost pentru echipa Viitorul Sohodol, care s-a clasat pe locul III, fără să mai fie nevoită să susțină meciul de finală mică, datorită neprezentării echipei adverse.

Dincolo de rezultate, toți participanții la Cupa Nedeii Vulcănene la fotbal – ediția 2017, au avut parte de mai bine de o săptămână de întreceri sportive active, care au suscitat și un interes deosebit al publicului.

”Îi felicit pe toți cei care s-au înscris în acest campionat de fotbal, care deschide seria de evenimente sportive din cadrul Nedeii Vulcănene. Desigur, în primul rând îi felicit pe pesionarii activi care au câștigat acest campionat inedit al Vulcanului nostru activ”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.