Urmările ploilor de luni după-amiază, gestionate cu succes în Valea Jiului

Home Stiri la zi Urmările ploilor de luni după-amiază, gestionate cu succes în Valea Jiului
Urmările ploilor de luni după-amiază, gestionate cu succes în Valea Jiului

Potrivit unui comunicat emis de Apa Serv Valea Jiului, în această seară, ca urmare a evenimentelor meteorologice din această după masă, dar și a avertizărilor emise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă privind cantitățile de apă însemnate înregistrate în Valea Jiului, echipele din cadrul  Apa Serv Valea Jiului s-au mobilizat în timp real și au intervenit în toate localitățile Văii Jiului, unde s-a impus acest lucru.

Evenimente deosebite unde s-a intervenit au fost în:

– Petrila – str Parângului şi Republicii;

– Petroşani – Colonie, DN 66 colector principal şi Cartier Aeroport;

– Vulcan – str. Mihai Viteazu;

– Lupeni – str. Tudor Vladimirescu.

”În momentul de fată, la nivelul Văii Jiului situaţia este sub control intevenindu-se local acolo unde situaţia înca o mai impune. Echipele de intervenție ale Apa Serv Valea Jiului au acționat cu autospeciale pentru canalizare, buldoescavatoare, motopompe dar și cu personal calificat, făcând front comun cu autoritățile locale”, spune Costel Avram, directorul general al Apa Serv.

Totodată, Apa Serv informează că, în acest moment, se intervine la stațiile de tratare și captare a apei, pentru asigurarea parametrilor optimi în frunizarea apei potabile.

”Multumim pentru sprijin Unităţilor Administrativ Teritoriale din Valea Jiului si echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara”, a mai declarat Costel Avram.