Pensionarii Văii Jiului, în dialog deschis cu primarul Petroșaniului

Home Administrație Pensionarii Văii Jiului, în dialog deschis cu primarul Petroșaniului
Pensionarii Văii Jiului, în dialog deschis cu primarul Petroșaniului

Nu doar pentru că statisticile demonstrează că principala categorie socială existentă în Petroșani și, în general, în Valea Jiului, o constuie pensionarii, ci și pentru că problemele acestora, pe de o parte dar și propunerile lor în legătură cu diverse chestiuni ce țin de buna gospodărire a localității, pe de altă parte, sunt demne de a fi luate în considerare, primarul municipiului Petroșani are constant întâniri de lucru cu reprezentanții pensionarilor.

Una dintre acestea a fost și cea cu pensionarii grupați în Liga Pensionarilor Mineri Valea Jiului, care funcționează în Petroșani și care, cu diverse ocazii, și-a demonstrat deja implicarea în viața comunității locale. Astăzi, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a fost oaspetele Ligii Pensionarilor Mineri Valea Jiului, la punctul de întâlnire al acestora, situat în sala de ședințe a Casei de cultură.

”Am revenit în mijlocul pensionarilor cu aceeaşi convingere care îmi spune că de fiecare dată am câte ceva nou de învăţat de la domniile-lor. Fiecare întâlnire cu ei este un prilej de a dialoga deschis, simplu şi la obiect despre ceea ce avem de făcut în continuare pentru viaţa comunităţii noastre. Modul în care aceşti oameni au înţeles să se implice în viaţa comunităţii este un exemplu de urmat. Le-am mulţumit pentru tot ceea ce fac în comunitate şi le-am urat succes în activităţile viitoare”, a descris primarul Tiberiu Iacob Ridzi întâlnirea de astăzi cu reprezentanții pensionarilor.