Apa Serv a premiat salariații merituoși ai lunii iunie

Home Economie Apa Serv a premiat salariații merituoși ai lunii iunie
Apa Serv a premiat salariații merituoși ai lunii iunie

Conducerea Apa Serv Valea Jiului a premiat astăzi, într-o festivitate care a avut loc la sediul central al societății, din Petroșani, o nouă serie de angajați care s-au remarcat în activitatea profesională, în cursul lunii iunie 2017.

Astfel, angajații lunii iunie au fost desemnați:

  • Scurtu Gabriela – inginer în cadrul Serviciului Comercial
  • Ioniţă Marin – sudor la Secţia Apă – Canal Vulcan – Aninoasa
  • Hanna Cristian Ştefan – şef serviciu Tehnologia Informaţiei

De asemenea, conducerea Apa Serv a premiat și Colectivul lunii iunie, după ce analiza activității serviciilor interne a arătat că, în luna iunie, cea mai bună activitate au avut-o cei de la Servciul Comercial. Premiul pentru ”Colectivul lunii iunie ” a revenit astfel colectivului format din: Alina Pavel, Lochainer Daniela, Dinu Silvia, Lăban Maria, Mîrşav Violeta, Piţ Dorina, Scurtu Gabriela,  Gologan Mihaela, Armean Laura, Mathe Adriana, Şorecău Ştefania.

Diplomele privind confirmarea statutului de ”Anagajt al lunii”, respectiv de ”Colectiv al lunii” au fost acordate de către șeful Servicului Producție al Apa Serv Valea Jiului, ing. Cristian Ionică.

”Nu a fost o analiză ușoară, pentru că instituirea acestui premiu a mobilizat toate serviciile din cadrul societății noastre, iar tot mai mulți dintre angajații Apa Serv sunt activi și perseverenți, ceea ce ne demonstrează că instituirea acestei competiții interne a fost o decizie bună. Dar, după cum vedeți, avem o nouă serie de câștigători, pentru activitatea din luna iunie. Îi felicit pe cei care și-au adjudecat de data aceasta titlul de Angajatul lunii și de Colectivul lunii. În același timp, le doresc succes celorlalți salariați care deja au intrat în cursa pentru premiile pe care le vom oferi pentru performanța în activitatea lunii iulie”, a declarat Cristian Ionică, șef Serviciu Producție al Apa Serv.