Tiberiu Iacob Ridzi: ”Absolvenții de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Petroșani au dovedit, încă o dată, că sunt cei mai buni !”

Home Educație Tiberiu Iacob Ridzi: ”Absolvenții de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Petroșani au dovedit, încă o dată, că sunt cei mai buni !”
Tiberiu Iacob Ridzi: ”Absolvenții de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Petroșani au dovedit, încă o dată, că sunt cei mai buni !”

Rezultatele obținute de absolvenții din Petroșani la examenul de Bacalaureat sunt apreciate, la justa valoare, și de către primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi. Acesta le-a transmis felicitări celor care au trecut acest important examen al maturității și apreciază, într-o postare pe o rețea de socializare, că și de această dată, absolvenții de la Colegiul Național ”Mihai Eminecsu” au făcut dovada că sunt cei mai buni. ”Absolvenții de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” Petroșani au dovedit, încă o dată, că sunt cei mai buni și, astfel, au reușit o nouă performanță pe județ”, scrie Tiberiu Iacob Ridzi.

Primarul Petroșaniului consder, de asemenea că, pentru cei mai mulți elevi de clasa a XII-a s-a încheiat o etapă esențială din educația și pregătirea lor pentru viață. ”Felicit elevii, dar și dascălii care i-au pregătit pentru acest examen, al vieții. Rezultatele de la Bacalaureat deschid o poartă către lume, indiferent de opțiunea fiecăruia. Viața de licean s-a încheiat. Începe o altă viziune, în care responsabilitățile sunt, pe zi ce trece, tot mai mari. Le doresc tuturor celor ce pășesc în aceste zile în această etapă de viață, succes deplin !”, a mai consemnat Tiberiu Iacob Ridzi, pe pagina sa de facebook.