Amelia și Radu Tudosie, pe stânci, în rol de excepție, la propria lor nuntă

Home Cultură Amelia și Radu Tudosie, pe stânci, în rol de excepție, la propria lor nuntă
Amelia și Radu Tudosie, pe stânci, în rol de excepție, la propria lor nuntă

Doi dintre ecei mai apreciați actori ai Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani, Amelia Toaxen și Radu Tudosie ne-au confirmat, chiar la propria lor nuntă că, atunci când Grupul de presă Exclusiv le-a acordat titlul de ”Cei mai buni actori din Valea Jiului” la Gala Exclusiv din acest an, decizia a fost una mai mult decât fericită.

De curând, Amelia și Radu au devenit nu doar parteneri de scenă, ci și parteneri de viață. Și, așa cum fiecare rol pe care-l interpretează pe scena teatrului de la Petroșani este unul de excepție, cei doi tineri actori și-au dorit ca și momentul căsătoriei lor să fie unul absolut memorabil. În consecință, au ales ca pentru albumul foto al căsătoriei lor să apeleze nu doar la un talentat artist fotograf – Florin Motorgeanu – ci și la o ”scenografie” fabuloasă.

Așa au apărut incredibililele fotografii care fac acum turul rețelelor de socializare și care sunt preluate de presa românească (și nu numai !) cu Radu și Alina, în costum de mire și rochie de mireasă, în tandre îmbrățișări și sărutări la sute de metri altitudine, pe stânci, în mirificul peisaj al Cheilor Sohodolului din comuna Runcu – județul Gorj.

Oricât am încerca să descriem în cuvinte fabuloasa ședință foto pentru albumul de căsătorie al Ameliei și a lui Radu Tudosie, cuvintele pălesc în fața imaginilor . Drept pentru care, cu mulțumirile de igoare față de artistul fotograf Florin Motorgeanu, lăsăm imaginile să vorbească de la sine.

Felicitări, Radu și Amelia, pentru noul vostru rol, unul pe care vă dorim să-l trăiți fericiți, cu bisuri bână la capătul vieții. Casă de piatră !