Se lucrează în ritm accelerat la modernizarea străzii Traian din Vulcan

Home Administrație Se lucrează în ritm accelerat la modernizarea străzii Traian din Vulcan
Se lucrează în ritm accelerat la modernizarea străzii Traian din Vulcan

Începute nu cu mult timp în urmă, lucrările de reabiltare și modernizare a străzii Traian din Vulcan se derulează într-un ritm accelerat, având în vedere faptul că, așa cum și-au asumat prin contactul de execuție semnat cu Administrația Locală de la Vulcan, acestea trebuie finalizate până la sfârșitul acestui an.

Șantierul a fost inspectat astăzi din nu de către viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu. Acesta spune că proiectul de infrastructură de pe strada Traian și aleile adiacente reprezintă o necesitate pentru această zonă, care s-a putut materializa în această perioadă. ”Știu că oamenii așteptau deja de ceva vreme să începem aceste lucrri, care erau absolut necesare. La fel ne-am dorit și noi, dar lucrurile s-au putut pune în mișcare abia acum, după finalizarea tuturor pașilor pregătitori în această direcție (proiectare, avizare, finanțare, licitație, contractare ș.a.m.d.)”, spune Cristian Merișanu.

În acest proiect sunt cuprinse lucrările de refacere a trotuarelor, a bordurilor, a scărilor de acces între blocuri, aleile dintre blocuri și cele două sensuri giratorii.

În paralel cu derularea acestei lucrări, administrația publică locală pregătește însă și proiectul de asfaltare a zonei carosabile, proiect estimat a fi realizat tot până la sfârșitul acestui an.