Atletism / Sportivii petrileni pe podium în competiții naționale

Home Stiri la zi Atletism / Sportivii petrileni pe podium în competiții naționale
Atletism / Sportivii petrileni pe podium în competiții naționale

Iubitorii de mișcare de toate vârstele au participat sâmbătă, 22 iulie 2017, la maratonul „Cupa Mondial”, un eveniment care, pe de o parte, a încurajat pe oricine dorește să facă mișcare, iar pe de altăparte, fondurile strânse cu această ocazie au fost cu scopul de a ajuta o fetiță de 12 ani, cu potențial intelectual ridicat, să își continue studiile.

La „Cupa Mondial” Lugoj, secția de atletism Inter Petrila a avut doi reprezentanți, multiplii campioni la individual cu alte ocazii. Astfel, Andrei Nicolae Mititelu a obtinut locul al 2 -lea la cursa de 14,6 km cu un timp 54 min ( 3:42/km avg) și Ion Bârnea la aceeași cursă de 14,6 km s-a situat pe poziția a 9 -a, fiind o cursă de revenire după „Ultramarathon 7500” din Bucegi.

 „Sunt bucuroasă pentru rezultatele lor foarte bune, având în vedere numărul mare de participanți la toate probele aflate în concurs. Îi felicit pentru meritul lor deosebit”, declară Cristina Burcuță, președintele secției de atletism Inter Petrila.

Atletismul de la Inter Petrila, recent înființat, obține rezultate frumoase, nu doar în competițiile de adulți. Astfel, în competiția rezervată copiilor la concursul „Aleargă la Baru cu San Montan”, s-au aflat pe podiumul de premiere doi reprezentanți ai Inter Petrila. Este vorba despre Denis Florea, care obține o frumoasă performanță clasându-se pe locul I și, la fel de important, Lucas Boantă, obținând locul al 3 -lea.

 „Felicitări tuturor participanților, organizatorilor și voluntarilor, pentru promovarea mișcării, mai ales în rândul tinerilor și nu numai. Mă bucur că avem și doi câștigători, Denis și Lucas, dar important este să participi deci toți sunt învingători. Mult succes pe mai departe”, spune profesor Nadia Buică, antrenor secția de atletism Inter Petrila.