Fotbal – Tenis / Un sport din ce în ce mai popular la Petrila

Home Stiri la zi Fotbal – Tenis / Un sport din ce în ce mai popular la Petrila
Fotbal – Tenis / Un sport din ce în ce mai popular la Petrila

Dacă îți place fotbalul și tenisul în același timp, atunci ai găsit jocul perfect, fotbal – tenis. Acesta combină cele două sporturi foarte populare în lumea sportului, oferind sportivului o dezvoltare mult mai amplă, atât în tehnica sportului cu balonul rotund cât și în cea a sportului la fileu.

Lansat de curând în cadrul CS Inter Petrila, fotbal – tenisul începe să se dezvolte sub îndrumarea antrenorului – jucător, Claudiu Stoica, fost campion de nivel național și mondial, recent cooptat la naționala României de fotbal – tenis.

Zilele trecute am asistat la antrenamentul cu echipa de juniori a CS Inter Petrila, care a fost înființată de curând, urmând ca, după pregătiri și antrenamente intensive, tânăra echipă petrileană să fie înscrisă în campionatul național. Acesta a fost momentul când cei 10 tineri sportivi și-au primit primul echipament de joc oferit de secția de fotbal – tenis a CS Inter Petrila.

 „Nu vorbim despre un sport foarte ușor, fotbal – tenisul este însă fascinant. Selecția tinerilor care doresc să practice acest sport m-a bucurat enorm pentru că am văzut că sunt copii talentați care chiar doresc să facă performanță. Acum vorbim de 10 copii la echipa de juniori și vom continua selecția, oricine dorește să practice fotbal – tenis este binevenit. Acum suntem la început dar performanțele se dobândesc prin antrenament și competiții sportive. De aceea dorim să înscriem echipa în campionat, copiii trebuie să simtă pulsul competițiilor sportive”, declară antrenorul Claudiu Stoica.

Iată că, după o lungă perioadă de absență a acestui sport la Petrila, fotbal – tenisul începe să prindă viață. Anul acesta a fost și anul de debut al seniorilor petrileni, un debut remarcabil în campionatul național în care Inter Petrila se află pe poziția a șasea din 13 echipe participante.

Etapa a VI-a, 14.07.2017 – Slatina

  1. C.S. Pro Activ Targoviste – 309
  2. CSM Lupeni – 306
  3. CSU Ploiesti – 267
  4. CS Gombos M.A. Tg. Mures – 244
  5. CS Chimia Rm. Valcea – 227
  6. CS Inter Petrila – 223
  7. CS Shinto Wado Bucuresti – 203
  8. CS Athletic Slatina – 174
  9. CS Nord-Vest Cluj – 169
  10. CS F.T. Razvan Cluj – 57
  11. CS Cobra Topaz Bucuresti – 21
  12. CS S.Star Anina – 18
  13. C.S. Alpha Constanta – 0

Nu ne mai rămâne decât să le urăm succes și sperăm să auzim de performanțe deosebite și în rândul juniorilor.