Apa Prod S.A. a lansat aplicația Apa Prod pentru telefonul mobil / Utilizatorii aplicației primesc în timp real informații privind sistările de apă din zona în care locuiesc

Home Economie Apa Prod S.A. a lansat aplicația Apa Prod pentru telefonul mobil / Utilizatorii aplicației primesc în timp real informații privind sistările de apă din zona în care locuiesc
Apa Prod S.A. a lansat aplicația Apa Prod pentru telefonul mobil / Utilizatorii aplicației primesc în timp real informații privind sistările de apă din zona în care locuiesc

Operatorul regional de apă și canalizare Apa Prod S.A. vine în întâmpinarea clienților săi cu un nou serviciu. Începând din această lună, Apa Prod S.A. a lansat aplicația Apa Prod prin care toți clienții societății pot primi informații în timp real despre sistările de apă din zona în care locuiesc.

Aplicația funcționează pe telefoanele mobile cu sistem de operare Android și poate fi descărcată gratuit, atât din Google Play, cât și de pe pagina de internet www.apaprod.ro.

Cum funcționează

Odată descărcată și instalată pe telefonul mobil, utilizatorul trebuiesă se înregistreze cu codul de client și numărul contractului pe care acesta îl are încheiat cu Apa Prod S.A. Apoi își va înregistra numărul de telefon pe care acesta dorește să primească notificările și adresa de email – pe care va fi trimis un cod de verificare necesar activării aplicației.

Atunci când se va înregistra o avarie care va afecta și zona în care clientul locuiește, acesta va primi o notificare pe telefonul mobil cu toate informațiile necesare: intervalul orar de sistare și motivul sistării.

De asemenea, prin intermediul aplicației utilizatorul își poate vedea situația facturilor emise de ApaProd S.A., are la dispoziție tarifele practicate de societate și datele de contact ale societății.

În acest moment, aplicația se adresează doar clienților care au încheiate contracte cu Apa Prod S.A.. Consumatorii care fac parte din asociații de proprietar pot utiliza aplicația numai după ce vor primi de la asociația de proprietari de care aparțin codul de client și numărul de contract ale acesteia.