Furnizarea energiei electrice reluată în tot județul Hunedoara

Home Economie Furnizarea energiei electrice reluată în tot județul Hunedoara
Furnizarea energiei electrice reluată în tot județul Hunedoara

Ca urmare a intervențiilor echipelor E-Distribuție Banat și ale contractorilor în cursul zilelor de 25 și 26 iulie, inclusiv pe timpul nopții, a fost reluată integral alimentarea liniilor de medie tensiune din județul Hunedoara, la ora 22, în data de 26 iulie 2017.

 În localitatea Luncșoara, E-Distribuție Banat a instalat un grup electrogen pentru alimentarea consumatorilor, până la reparațiile definitive ale rețelelor electrice.

 În ceea ce privește rețelele de joasă tensiune, au fost remediate deranjamentele colective din majoritatea localitățlor. Echipele E-Distribuție Banat și ale contractorilor lucrează în continuare pentru a remedia deranjamentele din zona Brad, cu precădere în localitățile Crișan, Dumbrava de Jos, Dumbrava de Sus, Luncoiu de Jos.

 Reamintim că funcționarea reţelelor electrice din județul Hunedoara a fost afectată  de condiţiile meteo severe (cod portocaliu de furtună cu descărcări electrice, grindină, averse de 35-40 litri pe metru pătrat, intensificări ale vântului). Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor se numără izolatori sparţi şi conductoare rupte, copaci doborâți de furtună și căzuți în rețele, stâlpi rupți.

 Echipele E-Distribuție Banat şi cele ale contractorilor companiei lucrează neîntrerupt pentru restabilirea în cel mai scurt timp a alimentării cu energie electrică a consumatorilor. Continuăm colaborarea cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent, şi mulțumim primăriilor care au sprijinit intervenţia echipelor E-Distribuție.