Shopping City Deva sărbătorește Ziua Internațională a Prieteniei cu un atelier creativ pentru cei mici

Home Educație Shopping City Deva sărbătorește Ziua Internațională a Prieteniei cu un atelier creativ pentru cei mici

La sfârșit de săptămână, Shopping City Deva devine destinația perfectă pentru cei mici, care pot participa la un atelier de creație organizat de centrul comercial special pentru ei.Sâmbăta aceasta, pe 29 iulie, între orele 12:00 și 15:00,copiii sunt așteptați să învețe noi abilități practice și să creeze brățări aleprieteniei,alături de îndrumători specializați.

În cadrul atelierului Brațările Prieteniei, copiii vor utiliza materiale precum bile de lemn, fire de plastic și mărgele, toate în cele mai vesele culori, pe care le vor transforma în brățări împletite unice, decorate după gustul fiecăruia.Acestea vor putea fi dăruite persoanelor dragi lor, cu ocazia Zilei Internaționale a Prieteniei, care are loc în fiecare an, pe 30 iulie. Bucuria dăruirii este cu atât mai mare, cu cât brățările sunt realizate chiar de cei mici.

Pentru ca distracția să fie pe măsura misiunii lor creative, în cadrul atelierului, participanții vor primi baloane modelate în forme dintre cele mai diverse.

Atelieruleste conceput astfel încât cei mici să îşi dezvolte imaginaţia şi să descopere noi maniere de creaţie, joacă şi distracţie.La atelier poate participa orice copil cu vârsta între 3 și 14 ani.

 Participarea la atelierele organizate de Shopping City Deva este gratuită. Mai multe detalii despre evenimentele viitoare sunt disponibile pe www.shoppingcitydeva.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.