Primarul Lucian Resmeriță continuă actiunile de infrumusețare a municipiului Lupeni

Home Administrație Primarul Lucian Resmeriță continuă actiunile de infrumusețare a municipiului Lupeni
Primarul Lucian Resmeriță continuă actiunile de infrumusețare a municipiului Lupeni

Cu fiecare zi ce trece, municipiul Lupeni capătă tot mai mult alura unui oraș frumos, curat, îngrijit, așa cum cere statutul său de localitate de interes turistic. Dorința noului primar al localității, Lucian Resmeriță, de a schimba radical imaginea Lupeniului se dovedește a fi una susținută permanent de acțiunile acestuia.

Și în aceste zile, acțiunile de înfrumusețare a celor mai intens circulate zone ale municipiului Lupeni, continuă iar lucrrile sunt atent supravegheate de primarul Lucian Resmeriță. Astfel, după montarea cupolei de umbreluțe multicolore în zona Cinematografului Cultural, municipalitatea din Lupeni a surprins din nou în mod plăcut cetățenii, în aceste zile, prin amenajarea peisagistică a podului care trece peste pârâul Brăița, dar a zonei din fața Cinematografului Cultural, prin montarea unor frumoase jardiniere cu flori. De asemenea, în squarurile de unde a fost scos gardul viu, zona a fost curățată, amenajată și s-a însămânțat cu iarbă.

” Vom continua acțiunile de înfrumusețare a municipiului Lupeni, pentru că tuturor ne place să vedem că orașul nostru devine din ce în ce mai frumos, mai elegant, mai curat, mai civilizat. În același timp însă, pentru a ne putea bucura de toate aceste lucruri și pentru a reduce costurile de întreținere ca să putem face schimbări similare în cât mai multe zone ale orașului nostru, vin cu rugămintea adresată tuturor cetățenilor municipiului Lupeni, să ni se alăture în acest demers, să păstreze, curată și îngrijită, fiecare din zonele în care am reușit să realizăm deja schimbarea la față a localității noastre”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.