CSM Mihai Viteazu caută fotbaliști pentru echipele de seniori și juniori

Home Stiri la zi CSM Mihai Viteazu caută fotbaliști pentru echipele de seniori și juniori
CSM Mihai Viteazu caută fotbaliști pentru echipele de seniori și juniori

Ani de-a rândul echipă-fanion a sportului rege din Valea Jiului, echipa de fotbal a municipalității din Vulcan, care activează în prezent în Liga a IV-a se confruntă cu lipsa de jucători.

Pentru a duce mai departe tradiția fotbalului vulcănean, aum sub stindardul noului Club Sportiv Muncipal (CSM) ”Mihai Viteazu”, coordonatorii clubului și ai secției de fotbal anunță că au demarat o campanie de selecționare a tinerilor din Vulcan (și nu numai !) pentru echipele de seniori și juniori.

Astfel, conducerea CSM Mihai Viteazu anunță că, începand din data de 21.08.2017, în fiecare zi de Luni, Miercuri și Vineri, de la ora 18,00 toți cei care sunt nteresați și doresc să facă parte din noul lor de juniori și seniori al acestei echipe de fotbal sunt așteptați la Stadionul Central Vulcan. 

Coordonatoii clubului informează de asemenea că sunt vizați, în vederea selectării, copii și tineri născuți în anii: 1999, 2000, 2001, 2002 și 2003. De reținit este și faptul că, față de situația de la alte cluburi sportive, cei selectați nu vor plăti nici un fel de taxe.