Liviu Dragnea: ”Niciodată până acum nu m-a înșelat nicio femeie din PSD”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Mamaia, că nu a fost înșelat niciodată de membrele partidului, asumându-și în mod deschis că îi plac femeile.

Dragnea a subliniat că nu a obținut niciodată mai multă încredere din partea femeilor ca la alegerile parlamentare din 2016. „Cel mai important este că avem femei care ne susțin, care ne votează și care ne susțin fiind simpatizante și care ne-au ajutat să câștigăm alegerile, într-adevăr un scor istoric, care ne și obligă. Femeile din PSD reprezintă, după părerea mea, poate structura care ne dă speranță să mergem mai departe și curaj. Cu mine personal așa sunt ele. N-am spus niciodată vorbe goale. Mă întrebam înainte să vin aici ce ați mai putea face ca să fiți și mai frumoase decât sunteți, și ați făcut acest lucru cu acest port popular. Orice femeie care se îmbracă în port popular devine și mai frumoasă decât este. Dacă își mai pune și o coroniță, îți trebuie foarte multă stăpânire de sine”, a spus liderul social-democraților.

Potrivit acestuia, niciodată PSD nu a primit mai multe voturi din partea femeilor ca în 2016. „Și eu vreau să recunosc, o spun cu inima deschisă — și îmi asum — mie îmi plac femeile. Cel mai mult îmi plac din postura de investitori în politică. Și vă mai fac o mărturisire: niciodată până acum nu m-a înșelat nicio femeie din PSD. Nu mi-a înșelat așteptările, vreau să spun”, a declarat liderul PSD la Școala de vară a Organizației de Femei social-democrate, care are loc în aceste zile la Mamaia.

El a mai spus despre social-democrate că au muncit cot la cot cu bărbații și, de multe ori, chiar i-au depășit pe aceștia. „Ați muncit și munciți cot la cot cu bărbații, de multe ori chiar ne depășiți. (…) Și în momentele de cumpănă ați fost mult mai stabile, mult mai echilibrate și ați generat tot mai multă încredere. Ați dovedit că în momentele grele puteți genera foarte mult echilibru și puteți fi o sursă de energie și de speranță. (…) Pentru toate aceste lucruri și pentru cele nespuse, vă mulțumesc că existați și că rămâneți în buchetul nostru de trandafiri”, a afirmat liderul PSD.

Liviu Dragnea a reamintit, în context, că PSD are majoritatea în Parlament și are totodată șansa să guverneze „cum nu s-a mai guvernat până acum — o guvernare eficientă care să schimbe în bine viața românilor”. „Vom dezvolta România guvernând pragmatic, cu ochii în permanență la buget, dar în același timp și la ceea ce își doresc românii, la investiții și la costuri sociale, la venituri și la cheltuieli, la stimulente, dar și la reguli. (…) Vom putea dezvolta România doar dacă rămânem un partid unit, puternic și solidar și dacă sprijinul pe care îl dăm Guvernului este total, dacă ne respectăm partenerii de alianță și doar dacă știm să ne adunăm toate energiile interne atunci când suntem atacați în exterior”, a arătat el.

Participantele la Școala de vară de la Mamaia au fost îmbrăcate în costume populare tradiționale specifice diferitelor regiuni ale țării. Totodată, au fost expuse produse tradiționale ecologice din bucătăria românească.

AGERPRES