Costel Avram: ”Pierdem un om deosebit de la Apa Serv, dar livrăm comunității locale din Petrila un om de o calitate și competență remarcabile”

Home Administrație Costel Avram: ”Pierdem un om deosebit de la Apa Serv, dar livrăm comunității locale din Petrila un om de o calitate și competență remarcabile”
Costel Avram: ”Pierdem un om deosebit de la Apa Serv, dar livrăm comunității locale din Petrila un om de o calitate și competență remarcabile”

Om de bază în structura administrativă de conducere a operatorului regional de apă potabilă și canalizare din Valea Jiului, jr. Adriana Dăian – șef Serviciu Juridic al Apa Serv Valea Jiului părăsește, începând de astăzi echipa de la Apa Serv, urmând să preia funcția de secretar al UAT Petrila.

Informația a fost confirmată astăzi chiar de către directorul  general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram, care spune că echipa pe care o conduce pierde astfel un om deosebit, dar în același timp ”livrează” comunității locale din orașul Petrila un om de o calitate și competență remarcabile. ”Astăzi am semnat cererea de lichidare la zi a doamnei jurist Adriana Dăian, unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am avut în echipa de conducere a societății Apa Serv Valea Jiului. Sigur că mă încearcă un sentiment de tristețe, pentru că ne despărțim de un om excepțional, al cărui rol a fost unul esențial în progresul înregistrat de firma noastră în ultimii ani, iar pentru întreaga sa activitate depusă atât ca și consilier juridic, dar și ca șef al Serviciului Juridic, îi mulțumesc. În același timp, dacă cu un ochi plâng, celălalt ochi zâmbește, pentru că nu pot decât să o felicit pe Adriana Dăian pentru faptul că și-a dorit mai mult, pentru că a înregistrat un salt în carieră prin câștigarea concursului pentru funcția de secretar al Consiliului local al orașului Petrila. Eu pot să spun, fără teama de a greși, că petrilenii vor avea șansa de a lucra, mulți ani de-acum înainte, cu un secretar care este nu doar un profesionist desăvârșit, dar și un om de o prețioasă calitate. Motiv pentru care, deși regret plecarea Adrianei Dăian din firmă, nu pot decât să o felicit și să-i doresc succes în noua sa calitate, convins fiind că va demonstra și la Primărie calitățile profesionale și morale pe care noi i le-am apreciat la Apa Serv”, spune Costel Avram.

Adriana Dăian este licențiată în Științe Juridice în cadrul Facultății de Drept a Universității din București, specializarea ”Drept și Relații Internaționale” și deține, de asemenea, o diplomă de master la Facultatea de Științe Juridice din cadrul Universității ”Constantin Brâncuși” din Tg. Jiu. A lucrat la Apa Serv timp de 11 ani și 3 luni, în ultimii 10 ani fiind șef al Serviciului Juridic din cadrul companiei regionale de apă de la Petroșani.

Cu o activitate apreciată în plan profesional, Adriana Dăian s-a remarcat și prin implicarea activă în derularea tuturor proiectelor sociale realizate de echipa de la Apa Serv Valea Jiului.

Adriana Dăian a câștigat concursul organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, urmând să fie numită, în aceste zile, în funcția de secretar al UAT Petrila.

Plecarea Adrianei Dăian de la Apa Serv impune, în opinia directorului general Costel Avram, necesitatea imperioasă de angjare a cel puțin doi juriști de calitate în cadrul Serviciului Juridic al societății. ”Avem într-adevăr nevoie de doi juriști buni și deja am solicitat celor de la Biroul Personal să demareze procedurile pentru organizarea unui concurs în această direcție. Vreau să-i invit și pe această cale pe cei care doresc să facă parte din echipa noastră și care răspund criteriilor profesionale solicitate, să se înscrie la concursul pe care-l organizăm în acest sens”, a mai spus Costel Avram.