S-a redeschis bazinul didactic de înot de la Petroșani

Home Educație S-a redeschis bazinul didactic de înot de la Petroșani

După o lună în care Bazinul didactc de înot de la Petroșani a fost închis, în vederea efectuării necesarelor lucrări de reabilitare a sațiilor interioare de servicii și, mai ales, de igienizare, acesta și-a redeschis porțile pentru amatorii de înot, saună și relaxare acvatică, începând cu data de 1 septembrie.

Administratorul Bazinului de înot, Petre Popa, spune că în luna august, cu eforturi deosebite, au fost realizate toate lucrările care erau necesare, astfel încât acum popularul bazin de înot de la Petroșa este ca și nou, pregătit șă-și primească prietenii. ”S-a făcut igienizarea bazinului didactic, în profunzime. Lucrările au fost unele de amănunt, este adevărat, de finețe, dar absolut necesare și mă bucur că am reușit, în timpul pe care l-am avut la dispoziție și cu fondurile de care dispunem, să finalizăm tot ceea ce trebuia făcut astfel ncât să redeschidem bazinul sub cele mai bune auspicii de calitate pentru cei care ne trec pragul. Vreau să le mulțumesc de altfel, celor din echipa cu care am lucrat pentru a face aceste lucrări și pentru ca bazinul să poată fi  redeschis la termenul pe care l-am stabilit (1 septembrie) în cele mai bune condiții. De pe acum îi așteptăm pe toți cei care vor să vină la bazinul de la Petroșani să o facă cu cea mai mae încredere”, spune Petre Popa.

Administratorul Bazinului de înot de la Petroșani arată că programul acestui bazin a rămas nemodificat, iar tarifele de utilizare sunt și ele, deocamdată, aceleași.

Bazinul de înot de la Petroșani, situat în cartierul Aeroport (zona Parângul) are 5 piste de înot de dimensiuni olimpice, o saună norvegiană, precum și vestiare, băi și toate celelalte dotări necesare, precum și personalul competent pentru acest gen de activitate sportivă.