Primăria Lupeni invită cetățenii care doresc toaletarea sau tăierea pomilor periculoși să depună cereri în acest sens la Primărie

Primăria municipiului Lupeni intenționează, ca urmare a observațiilor primite din partea mai multor cetățeni, să deruleze o nouă acțiune de toaletare a arborilor de pe domeniul public al localității. În același timp însă, primarul Lucian Resmeriță atrage atenție că, deși necesare, aceste lucrări se pot face doar în baza acordurilor obținute de la Agenția Județeană pentru Protecția Mediului.

În acest sens, primarul municipiului Lupeni invită cetățenii care toaletarea sau chiar tăierea copacilor care prezintă risc de accidente și care se află pe domeniul public, în zona de reședință a acestora, să depună cereri în acest scop la Registratura Primăriei Municipiului Lupeni până în data de 18.09.2017.

”În baza cererilor pe care le vom primi din partea cetățenilor, vom demara documentațiile necesare pentru   obținerea avizului de la Agenția de Protecția Mediului Hunedoara și abia după aceea vom trece efectiv la rezolvarea acestei probleme semnalate de mai mulți cetățeni din orașul nostru”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.