Vârstele de aur au fost premiate de administrația de la Petrila

Home Administrație Vârstele de aur au fost premiate de administrația de la Petrila
Vârstele de aur au fost premiate de administrația de la Petrila

Într-o zi sfântă a Calendarului Creștin Ortodox, Nașterea Maicii Domnului, administrația de la Petrila a ales să își felicite vârstele de aur, vârstnicii din localitate fiind premiați cu bani și diplome acordate în semn de recunoaștere a meritelor dumnealor pentru o viață petrecută în taina sfântă a căsniciei.

Plini de emoție la festivitate de premiere, special pregătită pentru ei de către edilii de la Petrila, în sala de cununii a primăriei, vârstnicii din localitate au depănat împreună cu primarul Vasile Jurca câteva dintre nenumăratele amintiri din cei 50 sau 60 de ani de căsătorie.

„Este un moment foarte emoționant pentru că nu este așa de simplu să vezi familii care împlinesc 50 sau 60 de ani de căsătorie, sunt foarte mulți ani. Mă bucur și îi felicit pe toți sărbătoriții noștri pentru reușesc să ajungă la această aniversare, așa cum am spus în fața dumnealor, ei sunt cei care au dus greul și au dezvoltat acest oraș, merită tot respectul nostru”, a spus primarul Vasile Jurca.

Asfel, douăsprezece familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie și două familii care au ajuns la 60 de ani împreună au primit fiecare câte 500 și respectiv 600 de lei, diplome, flori, șampanie și prăjituri.