Trei zile de adrenalină și motoare turate la maxim la Petrila

Home Reportaj Trei zile de adrenalină și motoare turate la maxim la Petrila
Trei zile de adrenalină și motoare turate la maxim la Petrila

Cupa “Aventură pe Planeta Petrila” s-a desfăşurat weekend-ul trecut la Petrila, mai exact în Poiana Lunca Florii, judeţul Hunedoara, având trasee de concurs spre Munţii Şureanu, aflate într-o zonă pitorească cu foarte bune condiții pentru astfel de competiții.

Club Alba Off-Road, organizatorul principal al evenimentului de la Petrila, în colaborare cu Primăria Orașului Petrila și câțiva sponsori, au pus la cale, pentru prima dată, în perioada 7-10 septembrie, o competiţie pentru cei pasionaţi de adrenalină pe drumuri de munte.

Competiţia s-a adresat atât echipajelor de începători, cât şi echipajelor care au experienţă şi utilizează în concurs vehicule 4×4 cu modificări speciale pentru offroad, adunând la start zeci de participanți care și-au stabilit cartierul general în Base Camp Poiana Lunca Florii, locație situată pe Cheile Tăii.

„Prima competiție oficială organizată de Clubul nostru „Aventură pe Planeta Petrila” s-a încheiat cu speranța că, în cele 3 zile petrecute împreună, provocările, adrenalina, traseele, focul de tabără, muzica live, întâlnirea cu pasionații de off-road au stârnit un sentiment care să vă determine să participați și la următorul eveniment pe care îl vom organiza. Felicit toți participanții pentru rezultate și mulțumesc echipei de organizare pentru efortul depus”, declară Marius Gherman, Președinte Club Alba Off Road.

Cupa „Aventură pe Planeta Petrila” a avut ca probe de concurs secțiuni clasa Extrem și Standard și Turism. Această experiență unică petrecută în cele trei zile de concurs de la Petrila a avut de-a lungul desfășurării fiecărei etape foarte mulți spectatori aflați pe trasee. Nu a lipsit muzica, buna dispoziție, party, mititei și focul de tabără din zona Base Camp Poiana Lunca Florii.