Fotbal / În liga a IV -a județeană, liderul confirmă din nou

Home Stiri la zi Fotbal / În liga a IV -a județeană, liderul confirmă din nou
Fotbal / În liga a IV -a județeană, liderul confirmă din nou

Etapa a IV -a județeană, disputată în weekend-ul trecut, a adus modificări în ceea ce privește clasamentul județean din acest eșalon. Miercuri, 20 septembrie, sunt programate partidele contând pentru Cupa României, faza județeană.

Fără a creea surprize, Inter Petrila confirmă din nou pe teren propriu în fața Universității Petroșani, învingând clar cu scorul de 4 – 1, iar cele trei puncte obținute îi consolidează poziția de lider în clasamentul general. În partida de pe Stadionul Parângul din Lonea, Iosif Kalai, veteranul echipei campioane, reușește din nou o triplă, a doua pentru acest sezon, cel de-al patrulea gol fiind înscris de tânărul Cristian Duma care confirmă o foarte bună evoluție în acest sezon. Golul de onoare al studenților a fost înscris de la punctul cu var de Cristian Plăcintă în prima repriză, rezultatul final fiind favorabil petrilenilor.

La trei puncte de lider se află Victoria Călan care are un parcurs foarte bun la începutul acestui sezon, cu trei victorii și o înfrângere, rezultatele o plasează la două puncte de următoarele clasate. Etapa a IV -a îi aduce cele trei puncte Victoriei în fața Gloriei Proinstal Geoagiu, echipă care suferă un al doilea eșec.

Având doar trei partide jucate din patru, la cinci puncte de lider se află Hercules Lupeni și CS Hunedoara. Remiza de la Lupeni în fața Retezatului Hațeg (2 – 2) aduce un plus confort pentru Inter Petrila. În schimb, CS Hunedoara realizează scorul acestei etape, aflată în deplasare la Petroșani, învinge cu 0 – 5 Jiul Petroșani.

Tot remiză și la Orăștie. După o primă repriză în care Dacia a condus Băița (0 – 1), Șoimii își revin și egalează într-un final de care pe care, rezultatul fiind egal (2 – 2).

Rezultatele etapei a IV -a

Clasamentul după după etapa a IV -a

Etapa următoare, a V -a