Sesiune specială de admitere la Universitatea din Petroșani

Home Educație Sesiune specială de admitere la Universitatea din Petroșani
Sesiune specială de admitere la Universitatea din Petroșani

După ce a reușit să ocupe toate locurile bugetate de stat, de la toate specializările de licență și master, Universitatea din Petroșani organizează, în această săptămână, o sesiune de înscriere extraordinară. Aceasta vizeză ocuprea locurilor rămase disponibile în cadrul diverselor specializări de la cele trei facultăți componente, atât pentru studiile de licență, cât și pentru master.

A doua sesiune de admitere din acestă toamnă vrea să vină în sprijinul studenților care au încercat să devină studenți la alte universități din țară sau care au fost admiși la facultăți cu taxă, dar nu-și permit să achite școlarizarea. „Facem, în aceste zile, încă o sesiune de admitere, însă toate locurile disponibile sunt doar cu taxă. Chiar și așa, țin să fac precizarea că taxa de școlarizare la Universitatea din Petroșani este cea mai mică din țară. Această sesiune se adresează tinerilor care nu au intrat la alte facultăți din țară sau care au constatat că sunt admiși pe locuri cu taxă, dar  nu-și pot permite să achite cuantumul acestor. Sesiunea de la Universitatea din Petroșani are loc în această săptămână atât pentru licență cât și pentru locurile libere de la masterat”, a declarat rectorul Universității Petroșani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin.

Instituția de învățământ superior din Valea Jiului are la dispoziție câteva sute de  locuri cu taxă la cele 24 de specializări de licență din cadrul celor 3 facultăți ale Universității. La acestea se adaugă și locurile pentru masterat sau doctorat.