Fotbal / Punct final în optimile Cupei României faza județeană – Hunedoara

Home Stiri la zi Fotbal / Punct final în optimile Cupei României faza județeană – Hunedoara
Fotbal / Punct final în optimile Cupei României faza județeană – Hunedoara

Cele opt partide disputate pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană Hunedoara, au adus victorii pe linie pentru echipele din Liga IV, de altfel fiind chiar favoritele acestui turneu.

Inter Petrila, echipa care deține Cupa României ediția 2016 – 2017, s-a impus categoric în partida cu Universitatea Petroșani disputată pe Stadionul Parângul din Lonea. Tânăra echipă a studenților a rezistat în prima repriză, primul gol al reprizei fiind obținut de petrileni din lovitura de la 11 metri, transformată de Ionuț Torkoș. După furtuna și ploaia care s-a iscat pe timpul pauzei a urmat impunerea clară a liderului în cea de-a doua parte a meciului, înscriind încă de trei ori prin proaspătul revenit la Petrila, Adrian Duma și prin dubla reușită de Alin Andrei Bocu.

Cea mai „furtunoasă” partidă din faza a II -a a Cupei României s-a jucat la Ilia unde oaspeții, Șoimul Băița, au marcat, nici mai mult, nici mai puțin, decât de 11 ori în poarta gazdelor, CS Comunal Ilia. Singura partidă care s-a decis în prelungiri a fost cea dintre Unirea General Berthelot și Victoria Călan, scorul final fiind 3 – 5.

În sferturile de finală ale Cupei României, programate pentru luna mai 2018, s-au calificat doar echipele de Liga a IV -a: CS Inter Petrila, CSA Aurul Brad, ACS Hercules Lupeni, AS Gloria Geoagiu, ACS Șoimul Băița, CSO Retezatul Hațeg, ACS Victoria Călan și CS Hunedoara.

Rezultatele rundei a II -a a Cupei României – faza județeană Hunedoara