Turneul dedicat aniversării a 96 de ani de popice la Petrila a intrat în faza semifinalelor

Home Stiri la zi Turneul dedicat aniversării a 96 de ani de popice la Petrila a intrat în faza semifinalelor
Turneul dedicat aniversării a 96 de ani de popice la Petrila a intrat în faza semifinalelor

Sub egida „Zilelor Orașului Petrila” la sala de popice a Clubului Sportiv Inter Petrila este în plină desfășurare turneul de popice – amatori „96 de ani de popice la Petrila”.

Primele două zile ale competiției au fost rezervate calificării pentru semifinale. La startul întrecerilor din această săptămână s-au aliniat nouă echipe de amatori din orașul Petrila, formate din 4 + 1 jucători, regula de departajare fiind cumulul maxim de popice doborâte, arbitrajul fiind asigurat de antrenorul emerit Marcel Dobrică.

„Această competiție de amatori ai sportului cu popice a avut reguli stricte, profesioniste, astfel încât cei implicați să poată simți experiența sportivilor profesioniști. Este un turneu reușit, cu atât mai mult că acesta marchează o vârstă venerabilă a sportului cu popice din orașul nostru”, spune Marcel Dobrică.

Amatorii popicari, având profesii și vârste diferite, care au luat startul în această competiție aniversară au avut parte, pe lângă reguli stricte impuse de această disciplină sportivă, de sport, bună dispoziție și distracție.

După trei zile de concurs în faza pe echipe, s-au putut departaja echipele semifinaliste, după cum urmează:

  1. Echipa Petrila I – 1965 pd;
  2. Echipa Consiliul Local – 1847 pd;
  3. Echipa Old Boys – 1622 pd;
  4. Echipa Poliția Română – 1613 pd.

Au pierdut calificarea în semifinale echipele: Poliția Locală (1134 pd), SMRD (1152 pd, Pompieri Petrila (1001 pd), Petrila II (1547 pd) și Primăria Petrila (1214 pd).

În semifinale se vor întrece echipele 1 – 4 (Petrila I – Poliția Română) și 2 – 3 (Consiliul Local – Old Boys). Startul în semifinale fiind programat pentru joi, 28 septembrie, ora 17.00, în cocheta sală de popice Inter Petrila.