Lucian Resmeriță: ”Mincinoșii de la PNL !”

Home Politică Lucian Resmeriță: ”Mincinoșii de la PNL !”
Lucian Resmeriță: ”Mincinoșii de la PNL !”

Supărat foc pe faptul că, deși pun frână aproape tuturor proiectelor de dezvoltare locală ale administrației locale din Lupeni, au ajuns acum să plagieze proiectele de hotărâre ale edililor, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță le bate obrazul celor 5 consilieri locali ai PNL Lupeni, pe care nu se sfiește să-i definească drept ”mincinoșii de la PNL”.

De unde vine supărarea primarului Resmeriță ?

Zilele trecute, o postare făcută pe pagina de socializare a liderului Organizației PNL Lupeni, Cristian Roșu, informa că Baza sportivă ”Preparatorul” din Lupeni a intrat în reabilitare grație unui proiect promovat de consilierii PNL Cristian Roșu, Ștefan Pășcut, Adrian Baciu, Anița Burlacu și Gheorghe Floronesc în 9 martie 2017. ”Pentru că firma prestează servicii de calitate, au început lucrările la zidul de sprijin și amenajarea solului. Terenul o să fie împrejmuit și va avea plasă protectoare deasupra”, arată consilierul local Cristian Roșu, în postarea sa.

Desigur, informațiile privind demararea acestor lucrări sunt corecte, dar primarul Lucian Resmeriță le atrage atenția consilierilor liberali că nu este suficient să îți faci poză cu un utilaj, ca să îți și poți însuși un proiect. ”Consilierii locali de la PNL Lupeni, cei care s-au opus în mod repetat tuturor proiectelor care se adresau tinerilor, și-au însușit în mod rușinos proiectul de reabilitare a Bazei Sportive Preparatorul. Adevărul este că acest proiect a fost inițiat de fostul primar Cristian Resmeriță și pus în aplicare, acum, de mine”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Acesta arată că, drept mărturie stau documentele oficiale ale Administrației Locale din Lupeni care atestă paternitatea acestui proiect fostului primar Cristian Resmeriță, iar prezentarea de către consilierii PNL a unei adrese depuse la Registratura Primăriei, pobabil cu scopul de a fi utilizată acum ca dovadă a intenției lor de a promova un astfel de proiect, nu face altceva decât să-i adâncească în ridicol.