Primarul Resmeriță propune alocarea a 10.000 de lei pentru Balul Bobocilor de la colegiile din Lupeni

Home Administrație Primarul Resmeriță propune alocarea a 10.000 de lei pentru Balul Bobocilor de la colegiile din Lupeni
Primarul Resmeriță propune alocarea a 10.000 de lei pentru Balul Bobocilor de la colegiile din Lupeni
Potrivit primarului municipiului Lupeni, în sedinta de îndată a Consiliului Local al Municipiului Lupeni, convocastă pentru azi, 3 octombrie 2017, va fi supus spre aprobare proiectul de Hotărâre prin care se propune alocarea sumei de 10.000 lei, câte 5000 lei pentru fiecare liceu, contribuția pentru organizarea Balurilor Bobocilor la Liceul Teoretic și Liceul Tehnologic din municipiul Lupeni.  Proiectul este inițiat de primarul Lucian Resmeriță.

”Am fost și voi fi întotdeauna alături de tineri. De aceea, și astăzi, în ședința de îndată a Consiliului Local al Municipiului Lupeni, voi supune spre aprobare un Proiect de Hotărâre, prin care solicit alocarea sumei de 10.000 lei, contribuția Primăriei Municipiului Lupeni la organizarea Balurilor Bobocilor de la Liceul Teoretic și Liceul Tehnologic din mun. Lupeni. Sper ca de această dată consilierii locali PNL, care s-au opus de cele mai multe ori proiectelor pentru tineri, să aprobe acest proiect”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.