Un nou premiu pentru administrația publică din Vulcan la Gala Administrației Locale de la București

Home Administrație Un nou premiu pentru administrația publică din Vulcan la Gala Administrației Locale de la București
Un nou premiu pentru administrația publică din Vulcan la Gala Administrației Locale de la București

Proiectele de investiții publice, derulate de Administrația Publică Locală din municipiul Vulcan au fost din nou apreciate la nivel național, în cadrul ”Galei Administrație. ro”, eveniment organizat pentru evidențierea celor mai importante investiții publice derulate în România.

De data aceasta, proiectul edililor vulcăneni privind reabilitarea infrastructurii rutiere din cartierul Traian este cel care a adus o nouă diplomă de merit edililor dn Vulcan.

La festivitatea de premiere a fost prezent viceprimarul municipului Vulcan, Cristian Merișanu. ”Am fost premiat din nou, în numele administrației din Vulcan, pentru proiectele realizate în 2016. Alături de prefecți, subprefecți, presedini sau vicepreședinți de Consilii județene, primari și viceprimari din toată țara, am participat la Bucuresti la gala celor mai bune proiecte de anul acesta. Felicit intreg colectivul din Primăria Municipiului Vulcan, (cu un plus pentru echipa de proiecte din cadrul compartimentului tehnic), pentru efortul depus în slujba cetățenilor”, a declarat viceprimarul Cristian Merișanu.

Proiectul ”Reabilitarea infrastructurii rutiere din cartierul Traian” este implementat de Primăria municipiului Vulcan cu fonduri însumând peste 5,5 milioane de lei și vizează modernizarea străzilor, aleilor pietonale și a parcărilor din întreaga zonă aferentă cartierului Traian din municipiul Vulcan.

Premiul primit de administrația Vulcăneană la gala ”Administrație.ro” nu este primul de acest fel, în anii precedenți edilii vulcăneni fiind premiaț și pentru alte obictive de investiții publice cu impact major în comunitate, investiții considerate model de bune practici la nivel național.