La Vulcan se deschide de joi, Târgul de Toamnă

Home Administrație La Vulcan se deschide de joi, Târgul de Toamnă

Municipiul Vulcan devine, începând de joi, 19 octombrie, locul unui alt important Târg de Toamnă al Producătorilor Locali. Aceștia sunt invitați de către municipalitate să vină în centrul orașului pentru a oferi spre vânzare produse de sezon de cea mai bună calitate.

Pentru a atrage cât mai mulți producători locali la Târgul de Produse Tradiționale de la Vulcan, autoritățile locale au decis ca toți producătorii de pe raza municipiului Vulcan să aibă acces gratuit la acest târg pentru desfacerea produselor lor, iar taxele colectate de la alți producători din țară să fie și ele mai mici ca de obicei. Decizia se pare că este pe placul producătorilor care deja și-au anunțat în număr semnificativ prezența la acest târg de toamnă care va avea loc în următoarele zile la Vulcan.

Potrivit viceprimarului municipiului Vulcan, Cristan Merișanu, Târgul de Toamnă de la Vulcan va fi unul de bun augur și pentru cetățeni, care vor avea ocazia să aleagă și să cumpere produse de cea mai bună calitate, la prețuri de ”prima mână”. De la pâine e casă la legume, fructe, produse din carne și lactate ș.a.m.d., toate acestea se vor găsi pe tarabele care vor fi amplasate pe Bulevardul Mihai Viteazu, în zona Primăriei, dar și pe strada Preparației, în zona Pieței Centrale din municipiul Vulcan.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, str. Preparației va fi închisă pe porțiunea cuprinsă între str. N. Titulescu și B-dul M. Viteazu. De asemenea, zona de pe bulevard cuprinsă între sensul giratoriu de la Piață și cel la magazinul Profi va fi închisă circulației rutiere pe toată durata desfășurării Târgului de Produse Tradiționale de la Vulcan.