Stadiul lucrărilor la drumurile naționale din Valea Jiului, verificat de prefectul de Hunedoara

Home Administrație Stadiul lucrărilor la drumurile naționale din Valea Jiului, verificat de prefectul de Hunedoara
Stadiul lucrărilor la drumurile naționale din Valea Jiului, verificat de prefectul de Hunedoara

O întâlnire de lucru convocată de prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely, a avut loc stăzi, la sediul Primăriei municipiului Petroșani, subiectul dezbaerilor fiind legat de stadiul lucrprilor de reabilitare a drumurilor naționale din arealul Văii Jiului, dar și stadiul pregătitirilor drumarilor pentru sezonul de iarnă.

La această întâlnre, alături de prefectul județului Huneodara, au participat: Laurențiu Bogdan Bratu, director general regional DRDP Craiova, Ion Tudor, șeful secției S.D.N. Târgu-Jiu, Ovidiu Bulc, șeful secției S.D.N. Deva și Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Prefectul județului a dorit să afle stadiul lucrărilor pe DN 7A și DN 66 precum și al pregătirilor de iarnă pe drumurile naționale aflate în administrarea DRDP Craiova. Fabius Kiszely a solicitat administratorului de drumuri reabilitarea totemului de la intrarea în județ, din localitatea Polatiște.

Totodată, a solicitat informații cu privire la stocurile de material antiderapant și situația utilajelor de deszăpezire la începutul sezonului rece 2017-2018.