Premiu de Excelență pentru administrația județeană în cadrul „Galei Smart City Industry Awards”

Home Administrație Premiu de Excelență pentru administrația județeană în cadrul „Galei Smart City Industry Awards”
Premiu de Excelență pentru administrația județeană în cadrul „Galei Smart City Industry Awards”

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM) a organizat „Gala Smart City Industry Awards”, eveniment care a avut loc joi, 19 octombrie 2017, la București, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României. Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediție, a premiat atât reprezentanți ai autorităților centrale și locale, cât și persoane și companii implicate în dezvoltarea comunităților creativ-inteligente.

În urma jurizării proiectelor și propunerilor transmise asociației, Administratorul Public al Consiliului Județean Hunedoara, Dan Stoian, care este și vicepreședinte al Asociației Administratorilor Publici din România (AAPRO) pentru Regiunea de Dezvoltare Vest, a fost distins cu „Premiul de Excelență” pentru susținerea constantă și promovarea conceptelor privind dezvoltarea comunităților creativ inteligente.

Juriul acestei competiții a administrațiilor regionale a fost condus de Expertul Comisiei Europene,  Sarolta Besenyei. În cadrul Galei s-a dat citire mesajului transmis de la Bruxelles de către domnul Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene. Evenimentul s-a remarcat prin prezența Ministrului Fondurilor Europene, domnul Marius Nica, și a altor reprezentanți ai autorităților centrale și locale.