Ministrul Transporturilor a dat primele sancțiuni pentru întârzierea trenurilor de călători

Home Stiri la zi Ministrul Transporturilor a dat primele sancțiuni pentru întârzierea trenurilor de călători
Ministrul Transporturilor a dat primele sancțiuni pentru întârzierea trenurilor de călători

Noul minstru al Transporturilor a venit astăzi la Deva pe calea ferată, cun un tren de călători. Pentru că trenul cu care s-a deplasat de la București la Deva (trenul Interregio București – Arad) a înregistrat o întârziere de 55 de minute, absolut nejustificat, prima măsură luată de ministrul Felix Stroe a fost demiterea directorului general al CFR, Marius Chiper.

”Domnul Chiper știa că vin la Deva cu trenul, și cu toate acestea garnitura de tren cu care am vebit a avut o întârziere nejustificată. Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat dacă era viscol. nepăsarea celor de la CFR nu va mai fi tolerată. Modernizarea căilor ferate e una din prioritățile mele, iar CFR trebuie să redevină ceea ce a fost odată și vă garantez că până la sfârșitul anului așa se va întâmpla. Lucrurile au mers la CFR așa cum au mers pentru că n-au avut conducători. I-am demis pe cei care manifestă superficialitate și lipsă de respect față de cetățeni”, a anunțat ministrul Felix Stroe.

Acesta a anunțat că demiterea directorului general al CFR va fi semnată imediat ce va reveni din deplasarea dela Deva. Felix Stroe spune că a luat măsuri similare și în ceea ce-i privește pe directorul CFR București și al Gării de Nord din Capitală.