Fotbal / Liga IV Hunedoara. La Jiul Petroșani se simte vântul schimbării.

Home Stiri la zi Fotbal / Liga IV Hunedoara. La Jiul Petroșani se simte vântul schimbării.
Fotbal / Liga IV Hunedoara. La Jiul Petroșani se simte vântul schimbării.

Chiar dacă Jiul Petroșani a pierdut partida împotriva campioanei en-titre Inter Petrila, s-a văzut o altă echipă a seniorilor Jiuliști, mult mai sigură și cu un joc echilibrat.

În etapa cu numărul IX a Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara, CS Hunedoara a obținut o victorie clară în derbiul etapei cu Hercules Lupeni, prin golurile marcate de Popa, Marcu şiCreciunesc, în timp ce pentru oaspeţii de la Lupeni, Băcăran a marcat golul de onoare. Scor final la Hunedoara: CS Hunedoara – Hercules Lupeni 3 – 1.

După o absență de trei ani din lumea fotbalului, Horațiu Popa a decis să revină la marea sa iubire ca antrenor al echipei de fotbal Jiul Petroșani, mișcat fiind de situația acestei echipe, odată fanion a Văii Jiului. George Vițian, Cătălin Pop, Dacian Vizitiu, Dragoș Grigoriu, Gabriel Rujoi, Alin Antofi, toți foști jucători ai Jiului, s-au unit și au venit în sprijinul lui Horațiu Popa pentru a juca voluntar în echipa fanion a Jiului. În primele 60 de minute ale partidei Jiul Petroșani a afișat un joc foarte bun cu multe ocazii de a marca, comparabil cu cel al jucătorilor experimentați ai campioanei Inter Petrila. Din minutul 25 al partidei au luat prin surprindere echipa petrileană, conducând chiar jocul pri golul marcat de Marius Tuță. A urmat apoi revenirea sportivilor conduși de Adrian Câmpean, marcând patru goluri prin veteranul Iosif Kalai (2), Marius Mareș și Alex Diaconu. Scor final la Petroșani: Jiul Petroșani – Inter Petrila 1 – 4.

Meci foarte interesant la Deva unde Minerul Uricani obține primul punct în deplasare. Au marcat Cristian Pap (CNS Cetate Deva II) și Adi Țâmpu (Minerul Uricani). Scor final la Deva: CNS Cetate Deva II – Minerul Uricani 1 – 1.

Victoria Călan a suferit al treilea eșec consecutiv, fiind încădere liberă în clasament. La Orăștie scorul final: Dacia Orăștie – Victoria Călan 7 – 2.

O altă victorie importantă în deplasare a obținut Retezatul Hațeg, tot la Petroșani pe terenul de la Știința. Hațegul se află acum la a cincea victorie consecutivă. Scor final la Petroșani: Universitatea Petroșani – Retezatul Hațeg 0 – 6.

PS: Zvonurile cum că echipa vâlceană care joacă la Petroșani, ACS Șirineasa, ar părăsi Valea Jiului nu sunt confirmate de finanțatorul echipei, Nicu Sarcină. Dimpotrivă, acesta reconfirmă faptul că de la anul Jiul Petroșani va fi acolo unde ar trebui să îi fie locul.

Rezultatele etapei a IX -a – Programul etapei viitoare:

Clasamentul după nouă etape: